Σάββατο 2 Μαΐου 2015

6 πράγματα που μπορεί να κάνει η apple με 193,5 δισ. δολάρια!

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κόσμου στον τομέα της τεχνολογίας. Έχει συγκεντρώσει στα ταμεία της περίπου 193,5 δισσεκατομμύρια δολάρια. Και τώρα 6 πράγμα που μπρεί να κάνει με αυτά τα χρήματα:

 
1. Όλες τις ομάδες του NFL, MLB, NBA και NHL
Η Apple έχει αρκετά μετρητά για να αγοράσει όλες τις ομάδες των τεσσάρων μεγάλων πρωταθλημάτων επαγγελματικού αθλητισμού της χώρας. Η συνολική αξία των 122 αθλητικών ομάδων στα τέσσερα πρωταθλήματα είναι 128,5 δισεκατομμύρια δολάρια.Τις περισσεύουν κιόλας.

2. Την Coca Cola
Η χρηματιστηριακή αξία της Coca Cola είναι 178 δισεκατομμύρια δολάρια και θα περίσσευαν και 15,5 δισεκατομμύρια δολάρια, αν αγόραζε την εταιρεία με μετρητά.

3. Την Disney
Με χρηματιστηριακή αξία 187 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η Apple θα μπορούσε εύκολα να εξαγοράσει την Disney και με τα μετρητά που απομένουν θα μπορούσε να αγοράσει 466 εκατομμύρια καπέλα Μίκυ Μάους.

4. Σχεδόν οποιαδήποτε εταιρεία τεχνολογίας
Η Apple θα μπορούσε να αγοράσει όλες τις εταιρείες τεχνολογίας εκτός των Google, Microsoft, Facebook, Amazon και Verizon.

5. Άπειρα gadgets που παράγει η ίδια
Σε ένα υποθετικό κόσμο, όπου η Apple θα πλήρωνε η ίδια για τις συσκευές της, η Apple θα μπορούσε να αγοράσει 967 εκατομμύρια iPods, 430 εκατομμύρια iPads, 148 εκατομμύρια νέα υπέρλεπτα MacBooks και 11,4 εκατομμύρια Apple Watch Editions.

6. Τα 2/3 σχεδόν του ελληνικού χρέους…
Ναι. Καλά ακούσατε. Η apple μπορεί να μας βγάλει από την κρίση. Αλλά δεν νομίζω να σκοτώνεται γι' αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Εφημερίδα των μαθητών του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου θεσσαλονίκης