Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Ακούσατε, ακούσατε, αναζητούνται πριγκίπισσαι!



Εχάθησαν γαλαζοαίμαται πριγκίπισσαι μεγάλων και τρανών γαλαζοαίματων οίκων.
Η μια, η πρώτη,  η πριγκίπισσα αααα, η καστανούσα  έλκει την καταγωγή της από τον φημισμένο βασιλικό οίκο των Αψβούργων που έβγαλε τόσους και τόσους βασιλιάδες ανά τους αιώνες.
Η άλλη, η δεύτερη, η πριγκίπισσα βου, η χρυσομαλλούσα, με γενεαλογικό δένδρο από τον φημισμένο βασιλικό οίκο των Λάνγκαστερ που πρόσφερε 5 βασιλείς στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πρόσφατες φωτογραφίες δεν είναι διαθέσιμες πλην των παλαιοτέρων που δημοσιεύονται κάτωθι της παρούσηςς ανακοινώσεως.
Παρακαλούνται όσοι έχουν την οποιαδήποτε πληροφορία για τις εν λόγων πριγκίπισσες, να τις αποστείλουν στο γνωστό email το  2pgthess@gmail.com της εφημερίδος μας.
 Πληροφορίαι που διαρρέονται ανεύθυνα στο διαδίκτυο όχι μόνο δεν θα γίνονται αποδεκται αλλά θα τιμωρείται αυστηρά αυτός που δεν τηρεί την δεοντολογία.

Όποιες πληροφορίες οδηγήσουν στην ανεύρεση των απολεσθέντων κορασίδων θα αποφέρουν την αστρονομική αμοιβή των  10.000 χρυσών δουκάτων για έκαστη πριγκίπισσα.

Η πριγκίπισσα ααα, η καστανούσα, του οίκου των Αψβούργων σε ανέμελη στιγμή στην παιδική χαρά του παλατιού



Εδώ η ιδια πριγκίπισσα σε μεγάλη τελετή για τα τρίτα της γεννέθλια. Πίσω της στέκεται ο ιππότης των τιμών ενώ στο κεφάλι της φαίνεται το διαμαντένιο στέμα της, δώρο του πατέρα της, του βασιλέως  Καρόλου του μεγαλοπρεπούς



Εδώ η πριγκίπισσα βου, η χρυσομαλλούσα,  σε ευτυχισμένη στιγμή μπρος την πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων του παλατιού των Λάνγκαστερ




Και πάλι η χρυσομαλλούσα πριγκίπισσα βου του οίκου των Λάνγκαστερ σε επίσημη τελετή. 
Η χρυσομαλλούσα, η αλήθεια είναι  ότι το παράκανε με την μακριά της κόμη αλλά μάλλον φταίει που τότε περνούσε τη φάση της με μεγάλο κόλλημα με την Ραπουνζέλ












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Εφημερίδα των μαθητών του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου θεσσαλονίκης