Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Κατάργηση Τράπεζας Θεμάτων..

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα e-mail που μου ήρθε πρόσφατα.
Αναφέρεται στην τράπεζα θεμάτων. Συγκεκριμένα, δημιουργήθηκε ένα ''δημοψήφισμα'', προκειμένου να σταλεί στο Υπουργείο Παιδείας, εάν οι ψήφοι εναντιώνονται στο σύστημα με την Τράπεζα.



Όπως αναφέρεται και στην ιστοσελίδα του ψηφίσματος:
"Με το καινούριο σύστημα πολλοί καλοί μαθητές απέτυχαν να περάσουν στις εξετάσεις του Ιουνίου, ενώ τώρα, τη δεύτερη χρονιά που εφαρμόζεται, οι καθηγητές δεν προλαβαίνουν να παραδώσουν την ύλη, ή περνούν τα κεφάλαια χωρίς να εμβαθύνουν, με αποτέλεσμα τα παιδιά να μην μπορούν να καταλάβουν, και οι γονείς να πληρώνουν έξτρα για τα φροντιστήρια, ενώ ο μισθός τους είναι ήδη μειωμένος δραματικά. Με αυτό το ψήφισμα καλούμε όλους τους μαθητές, τους γονείς και τους καθηγητές να εναντιωθούν στα εξωφρενικά μέτρα που προβαίνει το Υπουργείο Παιδείας, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με στόχο να καταργηθεί το νέο σύστημα εξόντωσης των μαθητών!"

Στην παρακάτω ιστοσελίδα (εδώ) λοιπόν μπορεί ο καθένας να ψηφίσει.

Βέβαια δεν ανέβασα άρθρο γιατί πιστεύω ότι όλοι πρέπει να ψηφίσουν, αλλά ξεκάθαρα για να
ενημερωθεί όποιος ενδιαφέρεται !

(Θα χαιρόμουν πολύ αν γράφατε την άποψή σας για την Τράπεζα Θεμάτων στα σχόλια, γιατί έχει καθοριστικό ρόλο για την εκπαίδευσή μας στο Νέο Λύκειο . Δυστυχώς ή ευτυχώς  οι μαθητές της Γ' γυμνασίου είμαστε άμεσα εμπλεκόμενοι με την κατάσταση. )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Εφημερίδα των μαθητών του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου θεσσαλονίκης