Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Συμμετέχουμε στον 10ο Αλεξάνδρειο Μαραθώνιο, τρέχουμε στον αγώνα των 5.000 μέτρων

Την Κυριακή 5 Απριλίου, όσοι θέλουμε, θα μαζευτούμε στην εκκίνηση του αγώνα 5 χλμ στις 12:30, στο  εμπορικό κέντρο “One SALONICA” (πρώην City Gate), επί της οδού Γιαννιτσών.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε εκεί στις 12:00 το μεσημέρι.
Επειδή έχουμε χάσει την προθεσμία για επίσημη συμμετοχή σχολείων που είναι δωρεάν, θα πάρουμε μέρος άτυπα, χωρίς να έχουμε τα προνόμια της επίσημης συμμετοχής, δηλαδή να πάρουμε αυτά που προσφέρουν οι διοργανωτές (μπλουζάκι, νερό, μεταλλείο κ.λ.π.)
Αυτό, φυσικά και δε μας πειράζει, αξία έχει η συμμετοχή και η εμπειρία.
 Όποιος/όποια θέλει να έχει τα προνόμια της συμμετοχής μπορεί να το κάνει δίνοντας τα 15 ευρώ για να έχει τα προνόμια της επίσημης και τυπικής συμμετοχής. Σήμερα το μεσημέρι, πέρασα από τα γραφεία της οργανωτικής επιτροπής και μου έδωσαν όλες αυτές τις πληροφορίες.
Η συμμετοχή σας είναι προαιρετική, πηγαίνετε μόνοι σας ή καλύτερα με τους γονείς σας, μετέχετε με δική σας ευθύνη, δηλαδή δεν είναι μια επίσημη συμμετοχή του σχολείου μας. 
Απλά βρισκόμαστε στην αφετηρία και τρέχουμε ή περπατάμε παρέα. Και αυτό το τελευταίο θα έχει πολύ πλάκα.
Προσωπικά είμαι σε άθλια φυσική κατάσταση, μετά την ίωση του Φεβρουαρίου και το ταξίδι στη Γερμανία.  Μου μένουν 5 ημέρες άσκησης για να σώσω την κατάσταση.  Το ίδιο θα πρέπει να κάνετε και σεις για να μη σας μαζεύουν με τα κουταλάκια (κακό αστείο, μπορείτε να διανύσετε τη διαδρομή κάνοντας βόλτα). 
Συμβουλή: αν κάνετε άσκηση μη κάνετε τίποτε το τρομερό, λίγο αερόβια, δηλαδή τρέξιμο. Και κυρίως, Σάββατο ξεκούραση
Όσοι και όσες θέλουν να ακολουθήσουν ας το δηλώσουν και εδώ στα σχόλια για να δούμε πόσοι είμαστε.  Ήδη τα τρομερά μωρά της Α’ δείξανε μεγάλο ενδιαφέρον…
Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα των 5.000 μέτρων, από το επίσημο site των διοργανωτών, εδώ
Η διαδρομή των 5.000 μέτρων όπως φαίνεται με τη μωβ γραμμή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Εφημερίδα των μαθητών του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου θεσσαλονίκης