Παλιά Κινέζικη παροιμία --> "1οοο Like δεν κάνουν ένα καλό σχόλιο"

Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015

Το νέο Samsung Galaxy S6...Η Samsung Electronics ανακοίνωσε τα νέα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge, επαναπροσδιορίζοντας τη σημασία των smartphones. Δημιουργώντας νέα standards σε design και επιδόσεις, οι δύο συσκευές συνδυάζουν τα premium υλικά κατασκευής με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία της Samsung.

Αποτέλεσμα εικόνας για samsung galaxy s6
Όμορφος και χρηστικός σχεδιασμός

Προσεκτικά δημιουργημένα από μέταλλο και γυαλί, τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge συνδυάζουν χρηστικό σχεδιασμό και πανίσχυρες λειτουργίες. Το Galaxy S6 Edge, ειδικότερα, με μοναδική ομορφιά, προσφέρει, ταυτόχρονα, σταθερό κράτημα και εντυπωσιακή εμπειρία θέασης με την, πρώτη στον κόσμο, κυρτή οθόνη και στις δύο πλευρές.  Ο διαχρονικός σχεδιασμός έχει αξιοποιήσει μοναδική στο είδος της τεχνολογία επεξεργασίας γυαλιού, καθώς και έλεγχο ποιότητας, ξεχωρίζοντας τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge από κάθε άλλη συσκευή της αγοράς.


Ζωντανές εικόνες  με τη γρήγορη και φωτεινή κάμερα
Τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge είναι εξοπλισμένα με δύο εξαιρετικές κάμερες και στις δύο όψεις τους, οι οποίες προσφέρουν ζωντάνια, φωτεινότητα και ταχύτητα. Οι φακοί F1.9 και οι αισθητήρες υψηλής ανάλυσης στη μπροστινή (5ΜΡ) και στην οπίσθια κάμερα (16ΜΡ) προσφέρουν ανώτερης ποιότητας εικόνα σε smartphone, ακόμα και στο σκοτάδι.  Η νέα λειτουργία Quick Launch δίνει στους χρήστες άμεση πρόσβαση σε κάθε μία από τις δύο κάμερες, μέσα σε μόλις 0,7 δευτερόλεπτα*, απλώς με ένα διπλό κλικ στο κεντρικό πλήκτρο. Αυτές οι εξελιγμένες λειτουργίες της κάμερας επιτρέπουν στους χρήστες να αιχμαλωτίζουν τις πιο πολύτιμες και προσωπικές τους στιγμές, όποτε και όπως επιθυμούν, χωρίς να στερούνται σε ποιότητα εικόνας.


Γρήγορη  φόρτιση, χωρίς καλώδιο

Με ενσωματωμένη τεχνολογία ασύρματης φόρτισης τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge θέτουν νέα δεδομένα στη βιομηχανία. Οι συσκευές είναι συμβατές με κάθε ασύρματο pad που κυκλοφορεί και υποστηρίζει τα πρότυπα WPC και PMA. Επίσης, η ταχύτητα της ενσύρματης φόρτισής τους είναι 1,5 φορά πιο γρήγορη από το Galaxy S5, προσφέροντας περίπου 4 ώρες αυτονομίας, μετά από μόλις 10 λεπτά φόρτισης.


Ενισχυμένη ασφάλεια


Τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge είναι κατασκευασμένα, αξιοποιώντας το αναβαθμισμένο Samsung KNOX, προσφέροντας ουσιαστική προστασία σε πραγματικό χρόνο. Και οι δύο συσκευές ενδείκνυνται και για εταιρική χρήση, με τις κορυφαίες αναβαθμίσεις MDMs και KNOX διαθέσιμες με το λανσάρισμα, με σκοπό να απλοποιήσουν και να βελτιώσουν τη διαχείριση των φορητών συσκευών. Το εξελιγμένο σύστημα για αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος προσφέρει γρήγορο έλεγχο ταυτότητας και αποθηκεύει κωδικοποιημένα μηνύματα σε ασφαλές περιβάλλον.

Αποτέλεσμα εικόνας για samsung galaxy s6

Τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge θα είναι διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου 2015, σε εκδόσεις των 32/64/128 GB, σε χρώματα λευκό (White Pearl), μαύρο (Black Sapphire), χρυσό (Gold Platinum), μπλε (Blue Topaz – μόνο για το Galaxy S6) και πράσινο (Green Emerald – μόνο για το Galaxy S6 Edge).

By Nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Εφημερίδα των μαθητών του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου θεσσαλονίκης