Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Τα μεγάλα μου ποδοσφαιρικά παιχνίδια.

Μια αναδρομή στα μεγάλα ποδοσφαιρικά παιχνίδια που βρέθηκα και τα έζησα από κοντά.
Το πρώτο που παιχνίδι στην Τούμπα, μια απο τις μεγαλύτερες νίκες του ΠΑΟΚ απέναντι στην Μπάρτσα του μεγάλου Γιόχαν  Κρόϊφ.


Το πρώτο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ με γκολ του Νέτο Γκουερίνο στο 90.
Μπροστά μου ανέβηκε στα κάγκελα ο μεγάλος Νέτο.


Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επι της σπουδαίας ομάδας του Μπρούνο Πέτσαϊ με 2-0. 2-0 υπερ των Γερμανών  έληξε και το παιχνίδι στην Γερμανία. Στα πέναλτι προκρίθηκαν οι Γερμανοί.


Η πρωταθλήτρια ομάδα της Ελλάς Βερόνα του τεράστιου  Δανού Έλκιερ και του σιδερένιου Γερμανού Μπρίγγελ.


Φαντάρος, νεοσύλλεκτος  στο Χαϊδάρι, πρώτη έξοδος. Μεγάλη νίκη του ΠΑΟ στο κατάμεστο ΟΑΚΑ με τρομερό γκολ του Σαραβάκου.


Η μεγάλη Νάπολη των Μαραντόνα - Καρέκα - Αλεμάο σε περιγραφή Γ. Διακογιάννη. Πρώτο παιχνίδι στη Νάπολη, 1-0 υπερ των Ιταλών.



Μεγάλο παιχνίδι, 0-0 μέσα στη Σεβίλη, 0-0 μέσα και στην Τούμπα. Στα πέναλτι όμως και πάλι ατυχήσαμε.


Διορισμένος σε σχολείο της Αθήνας, στην Πετρούπολη. Οικονομικός μετανάστης, τα απογεύματα άπειρος  ελεύθερος χρόνος και μια βόλτα στο ΟΑΚΑ για να υποστηρίξω την αγαπημένη μου Πόρτο. Το γκολ όμως του βουτηχτή Γιαννακόπουλου εκπληκτικό.


Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Αρσεναλ με 1-0, ιστορική πρόκριση μέσα στο Λονδίνο μετά το 1-1  με γκολ του Ζήση Βρύζα.


Φυσικά και υποστήριζα τον Πανιώνιο, άλλωστε καθόμουν στην πλευρά τους. Μεγάλος τίτλος στο παλιό Καραϊσκάκης για τον ιστορικό σύλλογο με γκολ του Ναλιτζή.

Μεγάλο παιχνίδι  του ΠΑΟΚ  με την Μπενφίκα. Νικήτρια ομάδα οι Πορτογάλοι με 1-2. Στον επαναληπτικό όμως ο ΠΑΟΚ νίκησε με 1-2 ισοφαρίζοντας τις νίκες. Όμως η κατάρα των πέναλτις για μια ακόμη φορά χτύπησε την ομάδα μας.



ΠΑΟΚ - Σπάρτα Τρνάβα 5-3. Μεγάλο παιχνίδι όχι γιατί ήταν μεγάλος αντίπαλος αλλά γιατί η ομάδα μας μπόρεσε να ανατρέψει ένα 0-3 που διαμορφώθηκε στο πρώτο 30λεπτο.



Λίγο πριν αγγίξει το θαύμα ο ΠΑΟΚ  και  να  ανατρέψει το σε βάρος του 5-3 του πρώτου αγώνα.
ΠΑΟΚ - Ατλέτικο 4-4!


Μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Ουντινέζε.


Μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ του τρομερού Σουάρες. 3-3 στη ρεβάνς του 1-1 στο Άμστερνταμ. Μεγάλη ευκαιρία για μια μεγάλη πρόκριση στα προκριματικά του CL χάθηκε και πάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Εφημερίδα των μαθητών του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου θεσσαλονίκης