Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

superleague 15-16 : 29η αγωνιστική


η προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος μόλις ολοκληρώθηκε.Νίκες για ΑΕΚ, ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ, ο οποίος εξασφάλισε την συμμετοχή στα πλέι-οφ  .Δείτε τι συνέβη στα γήπεδα της Ελλάδας...



ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός  2-0 : Με καλή εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ κλείδωσε την συμμετοχή του στα πλέι-οφ, με γκολ Λέοβατς - Μακ.  Χωρίς κόσμο ο αγώνας. Ντεμπούτο για τον Κρίστιαν Κούστα. 


Καλλονή - Ατρόμητος 2-4 : Ματσάρα στη Λέσβο, οπού ο Ατρόμητος νίκησε 4-2 με γκολ των Μπρίτο, Λε Ταλέκ, Ματέι και Σουμπίνιο. Πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν οι '' Σαρδέλες''.



Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 2-5: Άψογη εμφάνιση για τον ΟΣΦΠ, στην μεγαλύτερη φετινή εκτός έδρας νίκη. Πολ καλή εμφάνιση για τον Πάρντο και τον Πουλίδο. Σε καλή μέρα ο Μανουέλ Ντα Κόστα. 





Γκάλο και Οικονόμου
ΑΕΚ - Πανιώνιος 2-0 : Με δύο δικά του γκολ, ο Τόμας Π'έκχαρτ, ερχόμενος απο τον πάγκο στο 67', λύτρωσε την ΑΕΚ στο άδειο ΟΑΚΑ ενάντια στον ΠΓΣΣ. Αποβλήθηκε ο Μπακασέτας στο 92' και ο Κοδρέρο στο 70'.  







Αστέρας - Παναθηναϊκός 0-0 : Πολύ μέτριο μάτς στην Τρίπολη, με τον Αστέρα να υστερεί στα σημεία. Δεν κυνηγούσε κάτι το ''Τριφύλλι''. Δείτε τι δήλωσαν Χάβος και Στραματσόνι :




__3
Έχουν πρόβλημα φέτος εκτός έδρας οι κρητικοί ( 5 νίκες - 7 ήττες )

ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς 2-0 : με ήρωα τον εξαιρετικό Μιχάλη Μανιά ( που έκανε ρεκόρ καριέρας ), ο ΠΑΣ δυσκόλεψε το έργο της ομάδας του Παράσχου για να μπεί στα πλέυ-οφ. ''Όλα ή τίποτα'' το μάτς με τον ΠΑΟΚ για τους ''κόκκινους''. Το μάτς είχε διακοπεί για 20 λεπτά λόγο ενός χαλασμένου προβολέα.







Πανθαρακικός - Ηρακλής 0-3 : Καλή εμφάνιση απο τον Γηραιό, ο οποίος πήρε την 4η εκτός έδρας νίκη, ανοίγοντας το σκόρ με φάουλ του Λεοζίνιο. Σκόραρε ύστερα απο μήνες ο Περόνε. Αποβλήθηκε στο 91' ο Ιντζόγλου, που χάνει το μάτς με τον Παναιτωλικό.



Κακό θέαμα στην Ημαθία...
Βέροια - Ξάνθη 1-1 :  Κακό μάτς στην Βέροια, στο φινάλε μιας κάκιστης σεζόν και για τις δύο ομάδες. Η Ξάνθη προηγήθηκε με 2ο συνεχόμενο αυτογκόλ της Βέροιας, με τον Ναζλίδη αυτή τη φορά. Η ''Βασίλισσα'' ισοφάρισε με τον Γιουσούφ στο 92'.












































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Εφημερίδα των μαθητών του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου θεσσαλονίκης