Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Ο ΠΑΟΚ στον τελικό κυπέλλου Ελλάδος


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΟΚ-αεκ
Με μια αρκετά καλή εμφάνιση ο ΠΑΟΚ κατάφερε να περάσει στον τελικό κυπέλλου Ελλάδος μετά από 3 χρόνια. Ο τελικός θα διεξαχθεί στον Βόλο όπου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

















Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 4-0Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 14΄με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Πέλκα. Στη συνέχεια οι Πράσινοι έχασαν πολλές ευκαιρίες και ο αγώνας παρέμεινε στο ένα γκολ διαφορά. Στο 48΄ ο Μάτος καταφέρνει και κάνει το 2-0(ένα σκορ που θα οδηγούσε το ματς στη παράταση). Στο 72΄ ο Χουλτ αποβάλλετε και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ΠΑΟΚ σκοράρει το τρίτο του γκολ με τον Σάκχοφ. Δεν σταματάν εκεί όμως οι Ασπρόμαυροι και στο 83΄ ο ΄΄Ζλάταν΄΄ της Ελλάδος διαμορφώνει το τελικό 4-0. Αξίζει να σημειωθεί η καταπληκτική εμφάνιση του Μπίσεσβαρ ο οποίος είναι ο MVP του αγώνα.


ΠΑΟΚ (Βλ. Ιβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάχοφ (79’ Κάνιας), Κάμπος (59’ Πέδρο Ενρίκε), Ουάρντα (46’ Μπίσεσβαρ), Πέλκας, Πρίγιοβιτς.
Παναθηναϊκός (Μ. Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Χουλτ, Μολέντο, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Εμποκού (66’ Μολίνς), Ρέις, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνες (88’ Χατζηγιοβάνης), Κλωναρίδης (77’ Λουντ), Μπεργκ.
  Στον τελικό ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και ευχόμαστε το κύπελλο να γυρίσει στον Λευκό Πύργο (γιατί αυτή η ομάδα το αξίζει περισσότερο από όλους). 
ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Εφημερίδα των μαθητών του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου θεσσαλονίκης