Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Στέφανος Τσιτσιπάς, ο Έλληνας Federer



Ένα αστέρι γεννιέται στο επαγγελματικό τένις, λέγεται Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας που ήδη βρίσκεται στην 78η θέση στην επίσημη κατάταξη του επαγγελματικού τένις.


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι το μεγάλο ταλέντο, έχει όλα τα προσόντα να διαπρέψει στον ιδιαίτερα σκληρό και απαιτητικό στίβο του επαγγελματικού τένις. Σώμα, τεχνική, ψυχικά χαρίσματα, ωριμότητα, σοβαρότητα, επαγγελματισμός είναι αυτά που τον χαρακτηρίζουν. Στο παρακάτω άρθρο μπορείτε να δείτε την μέχρι τώρα πορεία του μεγάλου Έλληνα τενίστα που οι ειδικοί τον παρομοιάζουν σε στιλ και προοπτική με τον βασιλιά Roger Federer. Και ο Στέφανος έχει αυτή τη στόφα αθλητή να μοιάσει στον μεγαλύτερο τενίστα που εμφανίστηκε στον κόσμο.
 Αφού δείτε τα βίντεο που επισυνάπτω, διαβάστε το άρθρο αφιέρωμα στο Στέφανο για να αντιληφθείτε ότι στη ζωή και ειδικά στον αστραφτερό κόσμο του επαγγελματικού  αθλητισμού ... "τα αγαθά κόποις κτώνται"

Δείτε μια σπουδαία συνέντευξη του Στέφανου που μιλά για την απίστευτα σκληρή πραγματικότητα ενός επαγγελματία αθλητή.


Δείτε τον πιο σημαντικό αγώνα του Στέφανου, τη μεγάλη του νίκη επί του David Goffin, νούμερο 7 στην κατάταξη ATP.


Για περισσότερα για τον Στέφανο δείτε το άρθρο που δημοσιεύθηκε μερικούς μήνες πριν όταν ακόμη ήταν στο νούμερο 95 http://www.sport24.gr/Columns/longform/o-stefanos-tsitsipas-tha-se-kanei-na-paikseis-tenis.4903969.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Εφημερίδα των μαθητών του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου θεσσαλονίκης