Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Πληροφορίες για τα Samsung Galaxy S9 και S9+Λίγα λόγια σχετικά με το θέμα...

Τα νέα μοντέλα της Samsung S series, δηλαδή τα Samsung Galaxy S9 και S9+ εμφανίζονται στα τέλη Φεβρουαρίου στην αγορά. Λέγεται ότι τα Samsung Galaxy S9 και S9+ θα είναι περίπου κατά 100 αγγλικές λίρες παραπάνω από τα Samsung Galaxy S8 και S8+.Παρόλα τα εκπληκτικά νέα η ερώτηση είναι «Θα είναι το Samsung Galaxy S9 το τελευταίο της S Series;». Η απάντηση σ' αυτό το ερώτημα δεν έχει δοθεί ακόμη αλλά σύμφωνα με ανάρτηση της κινέζικης ιστοσελίδας GizChina η Samsung αποφάσισε να επιλέξει άλλη ονομασία για τα κορυφαία της μοντέλα π.χ. η ονομασία Samsung Galaxy S15 δεν είναι και τόσο εμπορικά ελκυστική.

Αυτό προκύπτει βέβαια και από την κόντρα αντιπαλότητας που υπάρχει και με την iPhone η οποία αντί να ονομάζει τα μοντέλα της π.χ. iPhone S8, iPhone s8 ή αντί για iPhone 10 iPhone X.

Αντίθετα η Samsung δεν μπορεί να το ονομάσει Samsung Galaxy X διότι συμπίπτει με το αναδιπλωμένο μοντέλο της εταιρίας!Τέλος, πολλοί πιστεύουν ότι το Samsung Galaxy X θα αντικαταστήσει τη σειρά S. Όμως αυτό θα είναι ένα μεγάλο ρίσκο για την Samsung καθώς έχει κάνει ένα ακόμη λάθος όταν προσπέρασε το μοντέλο Note 6.ΠΗΓΗ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Εφημερίδα των μαθητών του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου θεσσαλονίκης