Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012

Όσο και αν προσπαθούν τα τελευταία χρόνια να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι δεν αξίζουμε σαν έθνος, δεν θα το καταφέρουν ποτέ. Και αυτό γιατί έχουμε ευφυΐα, ψυχή κλπ.

Ξέρετε ποιος είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος στον κόσμο? Καλό είναι να τον γνωρίζουμε, γιατί είναι Έλληνας. Ναι ναι, αυτό που διαβάσατε.

Ο Ευάγγελος Κατσιούλης έχει δείκτη νοημοσύνης 198!!!!!!!!!!!!!!


Ο 36χρονος Έλληνας ψυχίατρος Ευάγγελος Κατσιούλης αναδείχθηκε ως ο άνθρωπος με την κορυφαία νοημοσύνη παγκοσμίως, άγγιξε το εκπληκτικό νούμερο των 198 μονάδων στο τεστ νοημοσύνης (IQ). 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ο κ. Κατσιούλης ανακάλυψε τυχαία ότι ο δείκτης νοημοσύνης του υπερτερεί κατά πολύ εκείνον του μέσου ανθρώπου. «Στο σχολείο είχα κάποιες ενδείξεις, καλές επιδόσεις, καλές θέσεις σε διαγωνισμούς, στις πανελλήνιες… αλλά ήταν πριν από κάποια χρόνια, όταν μπήκα σε μια ιστοσελίδα και μου εμφανίστηκε μια από τις διαφημίσεις για τεστ νοημοσύνης και το έκανα. Πήγα πολύ καλά μπήκα σε ένα ακόμα σάιτ και άρχισα να μετέχω σε λέσχες». 

Έλληνας ο πιο έξυπνος άνθρωπος στον κόσμο

Τον δείκτη νοημοσύνη του κ Κατσούλη - σύμφωνα με τους επιστήμονες- κατέχει ένας στο δισεκατομμύριο ενώ, στη δεύτερη θέση στον κατάλογο του «World Genius Directory», βρίσκεται ο Αμερικανός Rick Rosner με 192.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μέσο σκορ στις σχετικές μετρήσεις είναι το 100, με το 140 να θεωρείται υψηλό νούμερο. Όσοι δε σημειώνουν σκορ πάνω από 160, θεωρούνται ιδιοφυΐες.


Κάντε κι εσείς το test. Ποτέ δεν ξέρετε, μπορεί να είστε ιδιοφυΐα!!!! 


                                                                                                              Τζουρέλη Ρόζμαρι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Εφημερίδα των μαθητών του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου θεσσαλονίκης