Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Ο όμιλος δημιουργικής γραφής κάνει ραδιόφωνο.

1η ραδιοφωνική εκπομπή του ομίλου δημιουργικής γραφής στο δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης 100.6

Οι μαθητές του ομίλου δημιουργικής γραφής στον
 ραδιοφωνικό  σταθμό.

 
Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας. Στο μικρόφωνο μαζί σας σήμερα η Νίκη Δρούγκα και μια όμορφη παρέα από το 2ο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης που έχει όνομα: είναι οι "Γητευτές του μελανιού", δροσερά παιδιά, όλο ιδέες και δημιουργικότητα. 
Αυτά τα παιδιά γράφουν.  
Είναι ο όμιλος Δημιουργικής Γραφής του σχολείου μας, του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης.Η υπεύθυνη του ομίλου Νίκη Δρούγκα
 "Το χέρι που κρατά την πένα είναι ισάξιο με αυτό που κρατά το αλέτρι" είπε ο Αρθουρ Ρεμπώ".
 
 Ο λόγος είναι δύναμη. 
 
Πέρα από αυτό το γράψιμο προσφέρει χαρά σ΄ αυτόν που γράφει, εξασκεί το μυαλό και επιτρέπει την σωστή διαχείριση των συναισθημάτων του.
 
Όσοι γράφουν νιώθουν χαρούμενοι.

  "Η Γραφή είναι δημιουργική ούτως ή άλλως" έλεγε ο Μ. Σουλιώτης.

Δημιουργικά παιδιά λοιπόν κοντά μας : ( εδώ λέει ο καθένας το όνομά του - επέλεξα με αλφαβητική σειρά) ο Αχιλλέας Αραμπατζής, Δημήτρης Δημουλιός, Ανέστης Καζίκος, Κωνσταντίνος Κράντας.                                                              

Φέτος έχουμε την τιμή και τη χαρά να συνεργαζόμαστε με το Μεταπτυχιακό Τμήμα του Πανεπιστημίου  Δυτ. Μακεδονίας, επιστημονικά Υπεύθυνος του οποίου είναι ο Επίκουρος καθηγητής του τμήματος Παιδαγωγικής, κος Τριαντάφυλλος Κωτόπουλος.

Ο καθηγητής κος Κωτόπουλος μας εποπτεύει, μας βοηθά, μας εμπνέει και μας δίνει τη χαρά να απολαμβάνουμε νέους φοιτητές του Τμήματος, σαν κι αυτούς που έχουμε, επίσης, κοντά μας σήμερα. Κε Χρήστο Μαρτίνη και Κ. Πάνο Παπαπαναγιώτου καλωσορίσατε στην εκπομπή μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Εφημερίδα των μαθητών του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου θεσσαλονίκης