Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Όμιλος τένις, παρουσιάσεις μαθητών: Αναστασία

Ξεκινώ μια σειρά αναρτήσεων με παρουσιάσεις των μαθητών/τριών που συμμετέχουν στον Όμιλό μας.
Σκοπός αυτών των παρουσιάσεων είναι αφενός να προβληθεί η δουλειά μας στον όμιλο, η παρουσία και η  προσπάθεια των μαθητών, αφετέρου (και το σημαντικότερο) να δουν οι μαθητές/τριες τον εαυτό τους, πως παίζουν, κυρίως να αναδειχθούν τα τεχνικά λάθη τους και οι αδυναμίες τους με μια παράλληλη παρουσιάση της σωστής τεχνικής εκτέλεσης απο έμπειρους αθλητές - μοντέλα.
Να μην  ξεχνάμε ότι το τένις είναι ένα απόλυτα τεχνικό άθλημα, απαιτείται υψηλή νευρομυϊκή συναρμογή και τα λάθη στην τεχνική εκτέλεση είναι ο κανόνας. Μόνο έμπειροι αθλητές μπορούν να περιορίσουν τα λάθη τους

Ξεκινάμε αυτή τη σειρά αναρτήσεων με την Αναστασία, ένα πολύ σπουδαίο παιδί που πραγματικά λατρεύει το τένις και δεν χάνει μάθημα στον όμιλο.
Είμαι σίγουρος ότι η Αναστασία θα έχει το τένις σ' όλη της τη ζωή αγαπημένο της χόμπι και γι αυτό είμαι περήφανος που μέσα απο το όμιλο τένις της δόθηκε αυτή η ευκαιρία.
Απολαύστε την Αναστασία και να είστε σίγουροι ότι όλα τα τεχνικά της λάθη θα διορθωθούν και η βελτίωσή της θα είναι ραγδαία και αυτό το βίντεο θα τη βοηθήσει σ' αυτό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Εφημερίδα των μαθητών του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου θεσσαλονίκης