Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα σχολική χρονιά - Αγιασμός 2014 !!!...

Η πρώτη μέρα στο σχολείο 

Έχοντας  περάσει ένα υπέροχο και ξεκούραστο καλοκαίρι, όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες συγκεντρωθήκαμε στο προαύλιο του γυμνασίου


Αφού ξαναείδαμε τους παλιούς μας φίλους , και ήμασταν γεμάτοι χαμόγελα


…κάναμε γραμμές προκειμένου να ξεκινήσει ο αγιασμός.

    
Στη συνέχεια, μπαίνοντας στο σχολείο με τις άδειες τσάντες μας…


 … παραλάβαμε με τη βοήθεια των καθηγητών τα ολοκαίνουργια μας βιβλία .



Με γεμισμένες τσάντες πλέον…



…ήμασταν έτοιμοι για τη νέα σχολική χρονιά!

Τα βλέμματα όλων βέβαια ήταν συγκεντρωμένα στους καινούργιους μαθητές της πρώτης γυμνασίου, που είχαν την πρώτη τους επαφή με τον χώρο και άρχιζαν να γνωρίζονται σιγά-σιγά μεταξύ τους. Με αφορμή λοιπόν την έναρξη της πρώτης σχολικής τους χρονιάς στο γυμνάσιό μας, θα θέλαμε να τους καλωσορίσουμε:

Αγαπημένα μας πρωτάκια,

     Θα θέλαμε αρχικά να σας συγχαρούμε για την επιτυχία στις εξετάσεις εισαγωγής του γυμνασίου μας. Σας ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια και να περάσετε τρία πανέμορφα χρόνια με αξέχαστες εμπειρίες!
     Ως καινούργια μέλη του σχολείου , η ομαλή σας ένταξη σε αυτό σημαίνει πολλά για όλους μας. Μπορεί να γίνει λίγο δύσκολη στην αρχή , αλλά είμαστε σίγουροι πως θα σας δοθούν τα αναγκαία περιθώρια προσαρμογής. Είστε μία κατηγορία μαθητών που δικαιολογημένα βιώνει το μεγαλύτερο στρες για το άγνωστο, το νέο και το διαφορετικό. Γι’ αυτό τον λόγο όλοι οι καθηγητές και οι μαθητές του γυμνασίου θα είμαστε στο πλευρό σας,  πρόθυμοι να βοηθήσουμε κάθε στιγμή!
     Γνωρίζουμε ότι τα συναισθήματα σε αυτήν τη  νέα αρχή είναι ανάμεικτα. Από τη μία πλευρά η χαρά και ο ενθουσιασμός και από την άλλη το άγχος και η περιέργεια. Αυτή η ανασφάλεια όμως με το πέρασμα του καιρού  θα μετατραπεί σε σιγουριά , καθώς θα προσαρμοστείτε πλήρως και πιστεύουμε θα δημιουργήσετε ισχυρές φιλίες  μεταξύ σας.
     Καλώς ορίσατε λοιπόν στο μακρύ, δημιουργικό και ευχάριστο ταξίδι της πορείας σας στο γυμνάσιο! Σας αφήνουμε να απολαύσετε τη διαδρομή και να εξερευνήσετε κάθε ξεχωριστό και απρόβλεπτο κομμάτι της περιπέτειας  που περιμένει..

Καλή πρόοδο.


( Ευχαριστώ πάρα πολύ τις σπουδαίες φωτογράφους μας  Θεολογία Μαυρογιαννίδη και Μυρτώ Πατέρα! )


                                                   Αντωνία Π.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Εφημερίδα των μαθητών του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου θεσσαλονίκης