Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Ανοίγουμε με νέα διεύθυνση

Η εφημερίδα μας διανύει τον τρίτο χρόνο λειτουργίας της και νομίζω ότι φέτος θα είναι μια διαφορετική, καλύτερη, περισσότερο αποδοτική και δημιουργική χρονιά.
Την αισιοδοξία μου αυτή τη βασίζω από τη μια στην εμπειρία  και τη γνώση που αποκομίσαμε στα δυο προηγούμενα χρόνια που δουλέψαμε για λειτουργήσει, αυτό το βήμα, από την άλλη στους καινούργιους συνεργάτες της εφημερίδας μας, μαθητές και καθηγητές.
Συγκεκριμένα, εκτός απο τον υποφαινόμενο θα συμμετέχουν ως υπεύθυνοι αυτού του πολιτιστικού προγράμματος  καταξιωμένοι και  αγαπημένοι καθηγητές του σχολείου μας, όπως ο κύριος Μπετσάκος Βασίλης και ο κύριος Πέτσας Νίκος που θα δώσουν τη δική τους σφραγίδα , το δικό τους στιλ.
Από τους μαθητές, πέρα από τους πετυχημένους συντάκτες που είμαι σίγουρος ότι θα θέλουν να συμμετέχουν και φέτος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή οποιοσδήποτε  πιστεύει ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε μια τέτοια πρόκληση.
Να θυμίσω ότι η εφημερίδα των μαθητών, ως μέσο έκφρασης και επικοινωνίας  είναι μέσο - βήμα ιδιαίτερα σημαντικό που μπορεί να γίνει θεσμός τον οποίο θα το θυμάστε με περηφάνια γιατί σφράγισε τα μαθητικά σας χρόνια.
Ένας θεσμός που σας δίδαξε δημοκρατία, ελευθερία, συμμετοχή, έκφραση.
Η επιτυχία αυτού του εγχειρήματος εξαρτάται απόλυτα από τη δική σας ανταπόκριση. Στηρίξτε, υποστηρίξτε το δικό σας βήμα.

Φιλοδοξία και των τριών υπεύθυνων καθηγητών της εφημερίδας είναι να στεκόμαστε σιωπηλοί και να καμαρώνουμε ένα βήμα αληθινής έκφρασης και επικοινωνίας.

Καλή και δημιουργική χρονιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Εφημερίδα των μαθητών του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου θεσσαλονίκης