ΥΛΙΚΆ
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 1 MORFAT
- 1 μερέντα / νουτέλλα μικρή
- 1 κουβερτούρα υγείας 125 γρ
- 1 κουτάκι πορτοκαλάδα με ανθρακικό
- έτοιμο παντεσπάνι ( 3 κομμάτια )
- τρούφα
ΕΚΤΈΛΕΣΉ
Χτυπάμε καλά στο μίξερ τη MORFAT με το ζαχαρούχο γάλα.Προσθέτουμε τη μερέντα και την κουβερτούρα ( λιωμένη στο φούρνο μικροκυμάτων ) και ανακατεύουμε καλά.Ραντίζουμε το κάθε παντεσπάνι με το 1/3 της πορτοκαλάδας και απλώνουμε ανάμεσά τους την κρέμα.Σκεπάζουμε την τούρτα με την υπόλοιπη κρέμα και πασπαλίζουμε με τρούφα.Τη βάζουμε στο ψυγείο για λίγες ώρες πριν σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου