Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

superleague 15-16 : 28η αγωνιστική

Πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια είχαμε αυτό το ΣΚ στα ελληνικά γήπεδα, στην τελική ευθεία για τη λήξη του πρωταθλήματος. Νίκη για ΟΣΦΠ, δύσκολα ΠΑΟ - ΑΕΚ, ήττα για ΠΑΟΚ. Όλο και πιο κάτω ο Ηρακλής...


( όλα τα πλάνα είναι απο το novasports.gr )




  •  Καλλονή - ΑΕΚ 0-0 : Ισοπαλία ύστερα απο καιρό για την ''Ένωση''. Πρώτη φορά στην ιστορία τους αντιμέτωπες οι 2 ομάδες. 
  • Ατρόμητος - Παναιτωλικός  1-0 : Με γκολ του Λε Ταλέκ στο 45', ο Ατρόμητος πήρε σημαντικό μονό και θύμισε τις περσινές καλές εμφανίσεις του. Πολλά λάθη για τον μετριότατο  Παναιτωλικό. 
οι αγκαλιές δεν σώζουν την ομάδα... 
  • Ηρακλής - Αστέρας 0-1 : Ο Ηρακλής ξαναηττήθηκε απο τον μέτριο Αστέρα. Μεγάλο ματς την Τετάρτη ( 6-4-16 ) με τον ΟΣΦΠ για τον ''Γηραιό''. Στο μεταξύ, ο Παπαθανασάκης σκέφτεται την μετακόμιση στο γήπεδο της Ευκαρπίας του χρόνου. 
  • Λεβαδειακός - Γιάννενα 1-1 : Ενδιαφέρον ματς στην Λιβαδειά, με τις δύο ομάδες να έρχονται δίκαια ισόπαλες με γκολάρες Γιάκου (85') και  Γιακουμάκη (90'). 



  • ΟΣΦΠ - Πανθρακικός 4-0 : άλλη μια ωραία εμφάνιση για τους Πρωταθλητές. Ο Μάρκο Σίλβα έδωσε ευκαιρία στον Λευτέρη Χουτεσιώτη να κάνει το ντεμπούτο του στους ''Ερυθρόλευκους''. Γκολάρα απο τον Ερνάνι στο 43'.

  • ΠΑΟ - Βέροια 3-2 : ματσάρα στην Αθήνα, με τον Λέτο να σκοράρει 2 γκολ στην επιστροφή του στο ''Τριφύλλι'' και να λυτρώνει τους γηπεδούχους στο τέλος. Πολύ τρέξιμο και καλή εμφάνιση για τον Ζέκα. 
  • ΠΓΣΣ - ΠΑΟΚ 3-1 : Οι ''Κυανέρυθροι'' κλείδωσαν την συμμετοχή τους στα πλέι-οφ με εξαιρετική εμφάνιση του Μπακασέτα ( 2 γκολ ) στο κατάμεστο ''Στάδιο Νέας Σμύρνης''. 

  • Πλατανιάς - Ξάνθη 3-1 : άψογη εμφάνιση απο τους Κρητικούς, οι οπόιοι κυνηγάνε την είσοδο στα πλέι-οφ (!)  καθώς είναι στην 6 θέση με 38 βαθμούς. Ό,τι να 'ναι χθες οι Θρακιώτες ( και όχι μόνο ). 
















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Εφημερίδα των μαθητών του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου θεσσαλονίκης