Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Ποιος θα σηκώσει φέτος το Champions League;

Αποτέλεσμα εικόνας για τσαμπιονσ λιγκΤο Champions League έχει αρχίσει και αυτό που αναρωτιόμαστε όλοι είναι ποια ομάδα θα σηκώσει το κύπελλο. Φέτος δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο φαβορί, καθώς πολλές ομάδες διεκδικούν τον τίτλο.












Ρεάλ Μαδρίτης

Αποτέλεσμα εικόνας για ρεαλ μαδριτης 2017
Η βασίλισσα μετά από δύο συνεχόμενα CL στοχεύει στη κατάκτηση του τρίτου. Έχει πλούσιο ρόστερ με πολύ καλές αλλαγές. Με λίγα λόγια δηλαδή ο Ζιντάν θα δυσκολευτεί να βγάλει φέτος μια σταθερή εντεκάδα. Η διαφορά της ομάδας από πέρυσι είναι η απώλεια των Ροντρίγκεζ, Πέπε, Μοράτα και Ντανίλο ενώ προστέθηκαν ο Τέο Ερνάντεζ και Θεμπάγιος. Παίκτης-κλειδί της Ρεάλ θεωρείται ο Ρονάλντο ο οποίος σκοράρει συνεχώς και με κάθε τρόπο. Το γεγονός αυτό μπορεί να τον κάνει να παίξει και σέντερ φορ φέτος.

Πιθανότητες να το σηκώσει: 25%




Μπάγερν Μονάχου

Σχετική εικόναΗ Βαυαροί αποτελούν ένα από τα φαβορί του πρωταθλητή. Ο Αντσελότι πολλά υποσχόμενος θα πρέπει να φτάσει τουλάχιστον στο τελικό της διοργάνωσης για να θεωρηθεί επιτυχημένη η πορεία του. Η διαφορά της Μπάγερν από πέρυσι είναι η προσθήκη του Χάμες ο οποίος καλείται να βοηθήσει την Μπάγερν. Παίκτης-κλειδί των Γερμανών είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ο οποίος είναι και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Πιθανότητες να το σηκώσει: 10%




Παρί Σεν Ζερμέν

Αποτέλεσμα εικόνας για neymar cavani mbappe
Η Παρί μαζί με την Ρεάλ θεωρούνται τα μεγαλύτερα φαβορί για την κατάκτηση του CL. Οι Γάλλοι πραγματοποίησαν την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου αγοράζοντας τον Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα με 222.000.000€. Επίσης αγόρασαν και τον 18χρονο Κιλιάν Εμπαπέ από την Μονακό με 180.000.000€. Ο λόγος που ξόδεψε τόσα πολλά χρήματα ο πρόεδρος της ομάδας είναι γιατί θέλει να την δει στη κορυφή της Ευρώπης για μια φορά. Παίκτης -κλειδί για την Παρί είναι ο Νεϊμάρ ο οποίος πρέπει να δικαιώσει τον σύλλογο για τα λεφτά που του έδωσε. 

Πιθανότητες να το σηκώσει: 20%




Μπαρτσελόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για barcelona without neymar
Η απώλεια του Νεϊμάρ για πολλούς θεωρήθηκε το τέλος της Μπαρτσελόνας. Παρόλα αυτά η Μπαρτσελόνα δεν άφησε καινή αυτή την θέση και έτσι αγόρασε τον Ντεμπελέ από την Ντόρτμουντ.Ο Ντεμπελέ έχει πολύ δύσκολο έργο καθώς πρέπει να καλύψει το μεγάλο καινό του Νεϊμάρ . Παίκτης-κλειδί τον Μπλαουγκράνα είναι ο Λίονελ Μέσι ο οποίος παίρνει διαρκώς την ομάδα στις πλάτες του.

Πιθανότητες να το σηκώσει: 15%







Γιουβέντους 

Αποτέλεσμα εικόνας για γιουβεντους 2017-8
Οι Ιταλοί πέρυσι έφτασαν στη πυγή και δεν ήπιαν νερό κάτι το οποίο δεν σκοπεύουν να επαναλάβουν. Η μεγάλη κυρία δεν θα έχει φέτος τόσο ισχυρή άμυνα καθώς αποχώρησε από αυτήν ο Μπονούτσι. Παίκτης κλειδί είναι ο Πάουλο Ντιμπαλά ο οποίος μοιράζει ασίστ, σκοράρει και ντριπλάρει χωρίς να σταματάει.

Πιθανότητες να το σηκώσει: 15%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Εφημερίδα των μαθητών του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου θεσσαλονίκης