Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Δικαιώθηκε δικαστικά ο Δικέφαλος του Βορρά!


Με μία ιστορική απόφασή του το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League χθες το βράδυ ακύρωσε την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού οργάνου, σύμφωνα με την οποία η ομάδα της Θεσσαλονίκης τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, δύο από το επόμενο, μηδενισμό στο ματς με την ΑΕΚ καθώς και με τρεις αγώνες κεκλεισμένων των θυρών για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την Ένωση και με χρηματική ποινή ύψους εξήντα τριών χιλιάδων (63.000) ευρώ.
Παράλληλα, διατηρήθηκε η ποινή αποκλεισμού τριών ετών στον Ιβάν Σαββίδη για την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με την ΑΕΚ, που είχε ως αποτέλεσμα την οριστική διακοπή της αναμέτρησης, και στον Lubos Michel για τις απειλές του σε βάρος του διαιτητή. Τέλος, αποφασίστηκε η επανάληψη του αγώνα με την ΑΕΚ, σε ημερομηνία που θα οριστεί σύντομα.

Πρόκειται για απόφαση που αιφνιδίασε ευχάριστα την οικογένεια του ΠΑΟΚ και αναπτέρωσε τις ελπίδες των φιλάθλων του για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, σε συνδυασμό με την πολύτιμη νίκη επί του Ατρομήτου με 2-0 χθες το απόγευμα στο Περιστέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Εφημερίδα των μαθητών του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου θεσσαλονίκης