Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

European Qualifiers Report ( 13-10-15 )

η κανονική διάρκεια της προκριματικής φάσης
του Γιούρο 2016 ολοκληρώθηκε, με 16 ομάδες να έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή στην τελική φάση, και οι υπόλοιπες παλεύουν για μία θέση στα  πλέι-όφ. Ανάμεσα τους και η αγαπημένη μας Κύπρος η οποία θα έχει την ευκαιρία σήμερα ενάντια στην Βοσνία και Ερζεγοβίνη. Η Ελλάδα  μας δεν προκρίθηκε στα τελικά, αλλά πήρε μια νίκη γοήτρου ενάντια στην Ουγγαρία με 4-3. Σκόρερ για την Ελλάδα μας οι Σταφυλίδης στο 5', ο Ταχτσίδης στο 57', ο Μήτρογλου στο 79' και ο Κονέ στο 86'. Η Ελλάδα πήρε νίκη μετά από 15 μήνες, ενώ τερμάτισε στην τελευταία θέση με  μόνο 6 βαθμούς...τα συμπεράσματα δικά σας!
  • η Ρουμανία προκρίθηκε στα τελικά με το 0-3 επί των Φερόε, ενώ η Β.Ιρλανδία πήρε ισοπαλία με την Φιλανδία, αλλά προκρίθηκε έτσι κι αλλιώς στα τελικά της Γαλλίας για πρώτη φορά στην Ιστορία της!!!!
  • Η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος πήρε νίκη επί της Σερβίας και προκρίθηκε στα τελικά με το 7/7 στο τσεπάκι. Η Αλβανία  του Έργκους Κάτσε έκανε το θαύμα και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην Ιστορία της με νίκη επί της Αρμενίας  με 0-3 στο Έρεβαν...
  • η Γερμανία πήρε άλλη μία... πρόκριση επί της Γεωργίας στο Βερολίνο με 2-1, ενώ το ίδιο έκανε και η Πολωνία κατά της Ιρλανδίας.
  • Σλοβακία, Ρωσία, Ισπανία, Αυστρία και Αγγλία πήραν την πρόκριση με νίκες, ενώ σήμερα περιμένουμε κάποια πολύ σημαντικά ματς οπού θα κρίνουν την Τελική Φάση, αλλά και τα Πλέι-όφ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Εφημερίδα των μαθητών του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου θεσσαλονίκης