Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

CES 2017...Τι βλέπουν τα μάτια μου!!!

Το CES , που μάλλον θα το ξέρουν όσοι ασχολούνται με τους υπολογιστές, είναι ένα "συνέδριο", μια έκθεση πληροφορικής που λαμβάνει χώρα κάθε Ιανουάριο στο Las Vegas, στη Νεβάδα... Στην έκθεση αυτή συμμετέχουν παραπάνω από εταιρείες από όλο το κόσμο και παρουσιάζουν τα προϊόντα τους!!! Για όσους ενδιαφέρεστε αξίζει να τα δείτε καθώς η AMD έβγαλε την νέα σειρά CPU, Ryzen για socket AM4 με ΠΟΛΛΕΣ μητρικές ξεχωριστές να το συνοδεύουν. Επίσης ξεκίνησε η νέα σειρα γραφικών AMD Vegas... για περισσότερα σας προτείνω να παρατηρήσετε τα εκθέματα του φετινού CES με την εκπληκτική ομάδα του LinusTechTips!!

Η συμβουλή μου καθώς κατανοώ οτι είναι πολλά βιντεο για να τα δείτε μαζεμένα είναι να δείτε μονο αυτά που πραγματικά σας συναρπάζουν... Βέβαια όλοι θα έπρεπε να δείτε τα καινούρια της BMW, μερικές φοβερές αναβαθμίσεις στις τηλεοράσεις καθώς και τα λάπτοπ που ξεχώρισαν όπως για παράδειγμα το ελαφρύτατο της LG...!! 😀😀😀

Για τους πιο... tech-freaks είναι must οι καινούριες σειρές της AMD  καθώς και εννοείται οι αναβαθμίσεις στις οθόνες...240hz😈😈😈😈😈 (Να ξέρετε θα βγει άρθρο για τα πιο "Hardcore" εκθέματα γιατί ετσι μαζεμένα θα περάσουν απαρατήρητα και είναι κρίμα)

























Εύχομαι να σας άρεσαν, αν ναι τότε θα ήταν καλό να ρίξετε μια ματιά στο κανάλι του LTT, όπου βγαίνουν και καθημερινά βίντεο για νέα της τεχνολογίας... Για όσους ανυπομονούν όμως για τα πραγματικά enthusiast πραγματάκια το νέο άρθρο θα βγει σύντομα!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Εφημερίδα των μαθητών του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου θεσσαλονίκης