Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Γίνετε δημιουργοί, φτιάξτε την δική σας ταινία!

Διαγωνισμός video

Η εφημερίδα των μαθητών του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει διαγωνισμό video.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές τους σχολείου μας (και όχι μόνο, μπορούν να πάρουν μέρος και φίλοι σας από άλλα σχολεία με τον όρο να είναι μαθητές Γυμνασίου).
Ο διαγωνισμός αφορά τη δημιουργία video εμπλουτισμένο με μουσική. Το θέμα είναι ελεύθερο, οτιδήποτε σας ενδιαφέρει με ότι είδους μουσική πιστεύετε ότι ταιριάζει στο θέμα σας, το υποστηρίζει καλύτερα. Το θέμα που θα διαλέξετε θα είναι μια αυτοτελής ιστορία, θα έχει μια αρχή, έναν αρχικό προβληματισμό που θα κατατίθεται στην αρχή. Στην συνέχεια, στο κύριο μέρος θα ακολουθούν οι επιλογές, οι προτάσεις και στο τέλος θα υπάρχει μια λύση στο πρόβλημα, μια λύση που θα είναι για σας η καλύτερη επιλογή.

Το video θα το φτιάξετε με κάποιο από τα γνωστά προγράμματα (για παράδειγμα το movie maker) και στη συνέχεια θα το αναρτήσετε στο  YouTube  φτιάχνοντας ένα δικό σας λογαριασμό εκεί χρησιμοποιώντας ένα gmail.
Όλα αυτά θα γίνουν μέχρι το τέλος των διακοπών των Χριστουγέννων, δηλαδή μέχρι Δευτέρα 7 Ιανουαρίου του 2013.
Μου στέλνετε στο γνωστό email , 2pgthess@gmail.com,  μόλις τελειώσετε όλη αυτή την διαδικασία τον σύνδεσμο στο YouTube για να το ανεβάσω στην εφημερίδα.
Κάθε video θα έχει διάρκεια από 3 – 5 λεπτά. Η αξιολόγηση των διαγωνιζόμενων θα γίνει από επιτροπή καθηγητών (ίσως και μαθητών) του σχολείου μας.

 Ερωτήματα, απορίες, ακόμη και για τεχνικά θέματα στο σχολείο.

                                                                                                     Γιαννούδης Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Εφημερίδα των μαθητών του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου θεσσαλονίκης