Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Το Χριστουγεννιάτικο κλίμα στην Θεσσαλονίκη

Από Βούρα - Τσέρκη Εβελίνα  

Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΟΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

Ο πιο εντυπωσιακός Αστερόκοσμος, μία πρωτότυπη εορταστική πρόταση  με τα πιο υπέροχα παιχνίδια, σας  καλεί από τις 8 Δεκεμβρίου 2012 στο  Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης για να φωτίσουμε μαζί την πόλη των Χριστουγέννων.
Τον Αστερόκοσμο αποτελούν  ένας μοναδικός Παιχνιδόκοσμος και ένα ονειρεμένο Χριστουγεννιάτικο Χωριό με πρωταγωνιστές το Μάγο, τον Αϊ-Βασίλη και το Εργαστήρι των Ξωτικών.

Το ταξίδι στον Αστερόκοσμο ξεκινά με τον Μάγο, ο οποίος καλεί το κάθε παιδί στο σπίτι του και αφού το «μαγέψει» Χριστουγεννιάτικα του χαρίζει το αστέρι, που θα το οδηγήσει στον Αϊ-Βασίλη.

Έτσι τα παιδιά αρχίζουν την αποστολή τους και διασχίζουν το Χριστουγεννιάτικο χωριό ξεκινώντας από το Αστερόσπιτο της δημιουργίας, όπου γράφουν το γράμμα στον Αϊ-Βασίλη. Ακολουθώντας το μαγικό μονοπάτι περνούν από το Εργαστήρι των Ξωτικών και τα υπόλοιπα Αστερόσπιτα για να φτάσουν στον ίδιο τον Αϊ-Βασίλη. Εκεί αφού ρίξουν το γράμμα τους στο γραμματοκιβώτιο έξω από το σπίτι του θα περάσουν μέσα για να τον συναντήσουν.
Η αποστολή τους ολοκληρώνεται και πλέον μπορούν να απολαύσουν τις διάφορες αστρογεύσεις, που προσφέρονται στο χώρο και να διασκεδάσουν ατελείωτα στον Παιχνιδόκοσμο.
 
Ο Παιχνιδόκοσμος περιλαμβάνει ένα προηγμένο τεχνολογικά UFO, έναν ιπτάμενο δίσκο δηλαδή που στροβιλίζεται και καλεί τους τολμηρούς αναβάτες να βιώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία, καθώς αποτελεί ένα από τα 4 παιχνίδια του είδους του, που υπάρχουν σ’ όλη την Ευρώπη.
Δίπλα στο UFO βρίσκεται ένα τεράστιο παγοδρόμιο 450 τμ και δύο  ακόμη παιχνίδια για μικρότερες ηλικίες. Το παιχνίδι συνεχίζεται και μέσα από το τόξο της ΧΑΝΘ με το Τρένο του Αϊ-Βασίλη, Καρουζέλ κα., ενώ από τον Αστερόκοσμο δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα δημιουργικά εργαστήρια και η αγορά για να ολοκληρώσουν το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Εφημερίδα των μαθητών του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου θεσσαλονίκης