Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Τα φιλαράκια όλου του κόσμου πίνουν καφέ στο Central Perk!

 
Από τον Γρηγόρη Κασσερόπουλο
Οι  ''F.R.I.E.N.D.S.'' είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και μακροβιότερες σειρές της τηλεόρασης, με εκατομμύρια θαυμαστές που θα ήθελαν να ζουν με τους δικούς τους φίλους, την καθημερινότητα του Τσάντλερ, της Μόνικα, του Ρος, της Φοίβη, της Ρέιτσελ και του Τζόι.Πόσοι από σας δεν θα θέλατε να κάνετα πραγματικότητα  με τους δικούς σας φίλους μία από τις σκηνές που τα "Φιλαράκια" πίνουν καφέ στο αγαπημένο τους στέκι;Πολλοί ήταν οι επιχειρηματίες που, με αφορμή τη δυνατή φιλία και το στέκι των έξι φίλων ''Central Perk'', δημιούργησαν αντίστοιχες καφετέριες και μαγαζιά σε όλο τον κόσμο.

Ας δούμε λοιπόν, μερικά από τα Central Perk όλου του κόσμου!

Νέα Υόρκη! Εκεί που άρχισαν όλα...Κάποια ενθύμια από την εποχή των ''F.R.I.E.N.D.S.''

Η ''δίδυμη'' αδερφή της Φοίβη, που ήταν πορνοστάρ και χρησιμοποιούσε το όνομα της ίδιας!Κόμικ που ζωγράφισε ο Ρος στα 14 του και βρήκε ύστερα από πολλά χρόνια!Το ''δέντρο'' της οικογένειας Γκέλερ!Η Μόνικα έβαλε στο κεφάλι της τη γαλοπούλα για να γελάσει ο Τσάντλερ!
Στο Λος Άντελες:Το Central Perk του Λονδίνου, που δεν διαφέρει και πολύ από εκείνο της Νέας Υόρκης:Ντουμπάι:
Πεκίνο:Γενέβη:

Η αγάπη για τα ''FRIENDS'' έφτασε και στην Ελλάδα - έστω και για λίγο! Στην Καλλιθέα, στο εμπορικό κέντρο, είχε δημιουργηθεί μια παρόμοιου στυλ μαγαζί για παρεΐστικες βραδιές! Σέρβιρε μπεργκερς και φαχίτας και η όλη του διακόσμηση σε παρέμπε στη δημοφιλή σειρά. Δυστυχώς, όμως δεν παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα ανοιχτό κι έτσι θα πρέπει να περιμένουμε να επαναλάβει κάποιος άλλος επιχειρηματίας το εγχείρημα.

Eδώ ο τιμοκατάλογος του ''Central Perk'' της Καλλιθέας!
Δεν θα ήταν ωραία να υπάρχει και στην χώρα μας ένα "Central Perk";

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Εφημερίδα των μαθητών του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου θεσσαλονίκης