Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Είναι σκυλί ή λιοντάρι?

Οι αστυνομικές αρχές λάμβαναν απεγνωσμένες κλήσεις από κατοίκους που ανησυχούσαν για τη δημόσια ασφάλεια, καθώς όπως όλα έδειχναν ένα λιοντάρι το είχε σκάσει από κάποιο ζωολογικό κήπο και έκανε βόλτες στους δρόμους της πόλης.
Φτάνοντας στο σημείο των καταγγελιών οι αστυνομικοί αντί να ανακαλύψουν το άγριο ζώο αντίκρισαν ένα χαριτωμένο σκύλο, ράτσας Λαμπραντόρ, με το πιο ευφάνταστο κούρεμα που θα μπορούσε να έχει!
Η ιδιοκτήτης του, Natalie Painter, και φανατική με το ποδόσφαιρο το είχε κουρέψει ώστε να μοιάζει με το σήμα της πανεπιστημιακής ομάδας της στο Norfolk της Virginia, που δεν ήταν άλλο από ένα λιοντάρι.
 Ο Τσάρλς ο Μονάρχης, όπως είναι το όνομα του ''λιονταριού'' τριγυρνά ελεύθερος στους δρόμους και τρομάζει τους περαστικούς. Όπως αναφέρει ο πατέρας της ιδιοκτήτριας, δεν είναι λίγες οι φορές που οι άνθρωποι τρέχουν να ξεφύγουν από τον τετράχρονο βασιλιά των ζώων.
''Κάποιες φορές τους κοροϊδεύω, λέγοντας πως είναι μισός σκύλος και μισός λιοντάρι και με πιστεύουν'' αναφέρει στη Mirror χαρακτηριστικά ο ίδιος.
Η εμφάνιση του Τσαρλς του έχει φέρει παγκόσμια αναγνωρισιμότητα, καθώς η σελίδα του στο facebook είχε περισσότερα από 12.000 likes.


Ρόζμαρι Τζουρέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Εφημερίδα των μαθητών του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου θεσσαλονίκης