Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ο απο μηχανής Θεός, Ζvonimir Vukic

Απο τον Γιάννη  Ακριτίδη, Β1.
 
«ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ ...ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ»  φώναζαν ρυθμικά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ όταν βρισκόταν η ομάδα τους στο 1-1  στο παιχνίδι πρωταθλήματος  με τον Εργοτέλη και ο χρόνος κυλούσε.

Όλα έδειχνα ότι ο δικέφαλος θα  έχει την πρώτη του βαθμολογική απώλεια στο γήπεδό του.

Ο φωτεινός πίνακας του γηπέδου έδειχνε το 93ο λεπτό, όταν ΠΑΟΚ κέρδισε ένα φάουλ αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή του αντιπάλου.  
Όλοι είχαν στο μυαλό τους ότι τίποτε δεν μπορούσε να αλλάξει και η ισοπαλία θα άφηνε τον δικέφαλο πίσω στο κυνήγι της διεκδίκησης του τίτλου καθώς όλοι περίμεναν να κερδίσει ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον  Παναθηναϊκό.


Ο  Ζvonimir Vukic που 20 λεπτά  πριν είχε μπει ως αλλαγή είχε όμως άλλη γνώμη αφού με καταπληκτικό χτύπημα φάουλ χάρισε στην ομάδα του την έκτη σερί εντός έδρας νίκη, κάτι που είχε να συμβεί 25 ολόκληρα χρόνια!

 Ο Σέρβος επιθετικός, μετά την λήξη του αγώνα δήλωσε «Κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο, θέλω να σκοράρω» παραδέχτηκε ο ίδιος μετά το τέταρτο εφετινό «χρυσό» γκολ που πανηγύρισε με τη φανέλα του Δικέφαλου.  

Το ιδιαίτερο δεν είναι αυτό καθ’ αυτό το υπέροχο γκολ που πέτυχε ο Σέρβος επιθετικός όσο ότι είναι η 4η φορά που σκοράρει την τελευταία στιγμή, συνήθως ερχόμενος από το πάγκο ως αναπληρωματικός, χαρίζοντας με το γκολ που πετυχαίνει τη νίκη στην ομάδα.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τα γκολ που πέτυχε ο Βούκιτς, κάθε γκολ και μια νίκη και πάντα έμπαινε σαν αλλαγή για να αλλάξει την τύχη του  κάθε αγώνα.







 
 
 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Εφημερίδα των μαθητών του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου θεσσαλονίκης