Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Η μαγεία στο Basketball

1. Πέταξε σαν πουλί και κάρφωσε θεαματικά



2.  θα μπορούσε να μετρήσει και για τρεις πόντους;

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά καλάθια εις βάρος της ομάδας του πέτυχε ο Τζέιμς Γιανγκ του Πανεπιστημίου του Κεντάκι κατά τη διάρκεια αγώνα επίδειξης με αντίπαλο το Μοντεβέλο, σε μια προσπάθεια να κρατήσει τη μπάλα στο παρκέ.
Ο Τζέιμς Γιανγκ του Πανεπιστημίου του Κεντάκι  θα έχει να το λέει αυτό που πέτυχε στον αγώνα επίδειξης με αντίπαλο το Μοντεβέλο. Το Κεντάκι έβγαλε μια καταπληκτική άμυνα και η μπάλα ήταν έτοιμη να βγει εκτός παρκέ, όταν ο νεαρός γκαρντ επιχείρησε με αυτοθυσία να την κρατήσει εντός προκειμένου η ομάδα του να βγει στην αντεπίθεση.
Ωστόσο, στην προσπάθειά του να το επιχειρήσει και χωρίς να έχει οπτική επαφή με την μπασκέτα, έβαλε ένα καταπληκτικό καλάθι, αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους του. Μόλις το κοινό συνειδητοποίησε τι είχε μόλις συμβεί του χάρισε ένα δυνατό χειροκρότημα για να τον επιβραβεύσει για την εντυπωσιακή φάση.
Οι διαιτητές ωστόσο μέτρησαν το καλάθι για δύο πόντους, παρά το γεγονός πως ο Γιανγκ βρισκόταν έξω από τη γραμμή του τριπόντου όταν το πέτυχε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Εφημερίδα των μαθητών του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου θεσσαλονίκης